Om oss - Vi installerar kassasystem

Jag, Thomas Hedström har arbetat med Casio kassaregister sedan 1991, i mer än 30 år och med PC baserade restaurang och fackhandelssystem sedan 2003.
Sedan sensommaren 2014 arbetar jag återigen som egenföretagare, i THS Kassasystem. 
Vi tog då genom detta val klivet fram och marknadsför personen, varumärket och logotypen THS istället för att enbart som tidigare anställd representera och sälja kända leverantörsmärken typ Casio.

Det var dags att personifiera försäljningen genom THS istället för att som säljare verka under ett arbetsnamn som tidigare varit Casio Center i Växjö.

I detta arbete med att stärka varumärket THS tog vi beslutet att komplettera produktlinjen med noga utvalda leverantörers intressanta lösningar. Detta för att stärka vår position på marknaden ytterligare och för att kunna erbjuda dig som kund ännu mer kompletta produkter.
Valet föll på ett regionalt samarbete med det svenskutveckade kassaprogrammet TruePOS. 

Tack vare vår professionella svenska leverantör Kassacentralen och deras egenutvecklade kassasystem TruePOS, kan vi erbjuda erbjuda våra kunder en heltäckande lösning.
Detta mångsidiga, mycket lättanvända och av våra kunder oerhört uppskattade TruePOS programvara innebar en nytändning. 

Arbetssättet har i alla år varit, och kommer att fortsätta vara, att med samma höga ambition alltid försöka göra det bästa jobbet ute på marknaden.
- Att aktivt uppsöka presumtiva befintliga och nya kunders verksamhet. 
- Att på ett professionellt och förtroendegivande sätt sälja in en lösning
- Att alltid kunna ebjuda en bra finansiering, oftast genom leasing
- Att hos kunder installera insålt kassaregister och databaserade kassasystem.
- Att sköta eftersupport på ett sådant sätt att kunden alltid förblir nöjd och lojal

J.S. Lien tiden som anställd, var för oss som hade förmånen att vara med på den "gamla goda" tiden, en fantastisk skola i hur man kan lyckas med ett till 100% provisionsbaserat löneupplägg. Tufft och många gånger på gränsen.
Nåväl, det tycker i alla fall de av oss som lyckades, vi såg många ansikten komma och gå genom åren. Det fanns många säljare som gick bom, tappade självförtroendet och slutade efter både kort och lång tids kundjakt. 
Vi som är kvar nu, har med oss hur viktigt det fortfarande är med mängden av besök för att vara framgångsrik. Hur viktigt det är att alltid se till att när jag är nöjd med mitt arbete, så kommer även du som kund också vara nöjd med ditt beslut att handla av mig.


Idag anser jag att jag har tur och lyckats få världens bästa kunder! Kunder som dessutom vill vara kvar hos mig och fortsätter handla! Men det finns fortfarande fler där ute....
Jag vill att du ska känna trygghet att samarbeta med oss. Vi har i flera år erhållit högsta kreditrating AAA. Vi vill vara din bästa affär!


Jag hoppas vi ses snart!

Hälsningar
Thomas Hedström