Kassasystem & customer channel

Vi levererar kassasystem av högsta kvalitet till olika branscher som exempelvis restaurang och detaljhandel. Förutom kassasystem leverar vi även kortterminaler och Chef & customer channel.

Kassasystem & installation i Kronoberg, Blekinge och delar av Jönköpings län!  

Du har kommit till en kassaleverantör med över 30 års erfarenhet av systemlösningar och mer än 1.000 utförda kassainstallationer de senaste 10 åren!

Som kund sätter vi dig och dina behov i första hand.

Vi är med dig hela vägen från projektering, behovsanalys av kassasystem till installation och utbildning.

Självklart ser vi även till att du får den eftersupport och service du behöver för att på ett tryggt sätt sköta din affärsverksamhet.

Kontakta oss

Har du funderingar på att byta ditt kassasystem? Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning för att hitta rätt lösning för din rörelse.Här bokar du oss snabbt och smidigt! Välkommen

Behovsanalys

Vi analyserar dina behov och förutsättningar för att kunna erbjuda dig ett kassasystem utefter det, så vet du att du får det du betalar för.

Kassainstallation

Vi optimerar och installerar ditt kassasystem så att det står klart att använda när du får tillgång till det. Vi ser även till att utbilda dig i det.

Service & support

Självklart tar vi hand om dig efter att du har köpt ditt kassasystem av oss. Du kan teckna telefonsupportavtal eller driftavtal.

Uthyrning

Vi kan erbjuda dig hyreskassor för ditt evenemang.

Finansiering

Med våra samarbetspartner kan vi erbjuda förmånliga leasingavtal som avbetalning.

Utbildning

Vi ser även till att utbilda dig i att hantera kassasystemet så att du behärskar det till fullo.