CheckOut+

Kontakta oss

CheckOut+ är framtidens pekkassa som helt integrerar en mycket flexibel egenutvecklad Androidbaserad huvudmjukvara med massor av interna och externa kassafunktionskomponenter Mobilt kassaregister i Casio Rough surfplatta med mobil kortterminal klarar ALLA dina säljmiljöer galant.

CheckOut+ är stilrent kassasystem som passar utmärkt även för butiker, caféer/lunchrestauranger och salonger m.f.
– Ett SMARTARE & ENKLARE kassaregister.

CheckOut+ är ett tillverkardeklarerat kassaregister som är Androidbaserad och utvecklat av iQPD. CheckOut+ är mer övergripande med tydligare funktioner och enkel att använda till en lägre kostnad.CheckOut+ är ett bekvämt kassasystem som gör det lätt att ta betalt på plats för dig som har en rörlig verksamhet som kräver en helhetslösning för transaktionerna.
Batteridrift och trådlös anslutning till skrivare och andra enheter.

Med trådlös anslutningen till skrivare och övriga komponenter med Bluetoothmottagning gör att den blir stilren i butiker, och lättportabel i andra verksamheter för en ökad rörlighet och flexibelitet hos användaren. Kvittoskrivare rekommenderar vi Star 654 BTi/SM-T300i som är högkvalitativa och hög tillförlitlighet till ett överkomligt pris. Batteritiden för kassan med trådlös funktion varierar beroende på modell av Androidenheten. Uppskattningsvis ligger den på ca 20 timmar (runt ca 1200 transaktioner). Med CheckOut+ tar du betalt med mobilkorterminal som är kopplad till kassaprogrammet.

Inga transaktionsavgifter, ingen bindningstid.

CheckOut+ har inga transaktionsavgifter eller andra dolda kostnader. Endast en fast månadsavgift som faktureras en gång i månaden.

CheckOut+ Det maximalt mobila kassasystemet – Bättre än så här blir det inte!