ALLT-I-ETT-Terminal

Kontakta oss

KASSALÄGE

Ta betalt direkt i terminalen. Gästen kan betala med kort, kontant eller swish och ett godkänt kvitto skrivs ut direkt vid gästen. Försäljningen redovisas i kassans rapporter tillsammans med dricks uppdelat per servitör.


BORDSLÄGE

Ett sömlöst system som minskar risken för fel och sparar tid för er personal. Varje servitör kan ha en egen terminal i ett hölster för att slippa onödigt spring. Beställningar tas direkt vid bordet och en bong skrivs ut i kök och bar.
Dessutom kan servitören fylla i stekgrad eller skriva ett meddelande till köket. Vid beställning av både förrätt och varmrätt kan servitören meddela köket om när det är dags att skicka fram nästa rätt.
Det går även att flytta eller slå ihop bord under pågående servering, samt att dela notan och artiklar med en enkel knapptryckning.


PUSHLÄGE

Terminalen kan användas trådlöst i baren genom att enkelt föra över notan från kassan till betalterminalen. Ni kan ha flera terminaler kopplade till en kassa. Kvittot skrivs ut i terminalen direkt vid gästen.

PROCENTDRICKS

Procentdricks — servisens bästa vän! Förenkla för gästerna och låt dem välja om de vill lägga 5, 10 eller 15% dricks. För dem som vill ge går det snabbare, smidigare och är mer lättförståeligt än att skriva in totalbelopp. Välj om ni vill ha procentdricks eller vanligt totalbelopp i alla våra terminale

LADDA NER BROSCHYR

 

Gå tillbaka till TruePAY korterminaler

 

Gå tillbaka till alla produkter