TrueAPP

Kontakta oss

Vi är oerhört stolta över vår välanvända och väl fungerande TrueAPP!
Självklart kan du även samtidigt använda alla andra beställningsappar. Men du kommer bara ha en app som samkörs med dagsrapporten på ditt TruePOS kassasystem och rakt in i bokföringen!


Spar tid genom att låta gästerna lägga sin egen beställning och betala i förväg, så att er personal kan fokusera på maten! Vi utvecklar vi en webbapp för onlinebeställningar som kan länkas från er hemsida. Vill ni ha mobila bordsbeställningar fixar vi QR-koder till alla bord. Gästerna beställer med mobilen via er TrueAPP beställningssida och betalar enkelt med kort eller swish. Bongen kommer in i kök eller bar och all försäljning registreras automatiskt i kassasystemet.

 

                                    Vi konfigurerar din TrueAPP


AVHÄMTNING

Ge era gäster en chans att slippa köa. Gästen beställer och betalar direkt online och väljer själv tid för leverans. Ordern och leveranstid godkänns i kassan innan en bong skrivs ut. 
Med funktionen PICK UP kan gästen välja att få beställningen levererad utanför restaurangen.

 

SERVERING

Ge era sittande gäster en VIP linje, att slippa ropa på service eller vänta på att få gå till baren och köa och beställa. Gästen beställer vid bordet med QR-kod och betalar direkt online. 
Beställningen skrivs ut i bar eller kök och servisen levererar direkt till bordet

 

UTKÖRNING

Vill ni erbjuda utkörning? Inga problem! Vi lägger till det som leveransalternativ. Ställ in en radie på max antal kilometer från restaurangen. TrueAPP känner av beställarens adress och avgör om utlörning är möjligt.

 

DROPZONE

Vill ni ha en utkörningsrunda? Ange tidsbestämda avlämningsplatser och låt kunderna förbeställa och hämta upp när ni kommer ut med maten.

 

ERBJUDANDEN

Ge gästerna rabatterade priser eller digitala kuponger i form av rabattkoder.

 

LOJALITET

Återkommande gäster kan samla poäng på sina köp via ett bonussystem som sedan omvandlas till en värdecheck. Köpen görs i kassan och ni skannar QR-kod i gästens mobil.

 

PRESENTKORT

Låt gästerna köpa ett digitalt presentkort! Information om saldo och tidigare transaktioner finns med. Presentkortet kan även skickas till en annan person.

 

ADMINISTRERA CENTRALT

Ändra artiklar och priser smidigt från TruePOS kassasystem och lägg in bilder på produkterna. Ställ in tider för öppning och stängning och markera om en artikel är slut.

 

STARTPAKET

Ni får ett startpaket med material som ni kan använda för att marknadsföra era onlinebeställningar. Ni kommer även få tips på vad som är bra att tänka på när det kommer till kundupplevelsen och hur ni kan synas bättre online.

 

Gå tillbaka till alla produkter