TruePos Butik Datasystem

Kontakta oss

TruePOS är den perfekta systempartnern för fackhandeln! Vi specialanpassar programmet till de flesta branscher från blomsterhandel till tobak med lotthantering och spel

TruePOS skapar och hanterar numrerade presentkort och tillgodokvitton. Du kan även ladda plastkort med din företagslogo med valfritt belopp. TruePOS butiksdatalösning kan kopplas med din befintliga kortterminal. Vi ordnar uppgradering för Nets Babs och Point.

TruePOS skapar automatiskt ett vinstkvitto när du tar emot en vinstlott i pågående transaktion. Du har även en sekundsnabb rutin för att ändra betalsätt på ett utslaget kvitto för att få ditt dagsavslut att stämma till 100% med betalmedlen! Detta gör TruePOS till den perfekta partnern i din butik.

Använder du scanner så arbetar du oerhört lätt med lageruppdatering genom inleveranser av artiklar samt inventering i TruePOS. Detta ger dig perfekt uppföljning på försäljning i valfri statistikperiod samt kontroll på artikeln TB och TG.

TruePOS är även speciellt anpassad för livsmedelsbutiker. Ett fantastiskt separat integrerat faktureringsprogram gör att du kan erbjuda dina säkra kreditkunder följesedlar mot senare faktura. Fakturaprogrammet är oerhört lätt att administrera och du fakturerar själv de utvalda kunderna exempelvis vid månadsslut och skapar en fakturajournal till bokföringen! TruePOS livsmedel har godkänd vågkoppling.